viernes, 21 de septiembre de 2012

Top con truco

Otra manera de sacar partido a una falda: hacerla top. El top del post de hoy es una falda última tendencia, asimétrica. Ya hacía tiempo que queríamos una pero la buscábamos una con goma en la cintura para que cuando la usáramos de top se ajustara mejor a la medida del pecho, y aquí tenéis el resultado. Queda genial con los short pero si ya no os apetece enseñar tanta pierna también es perfecto con unos tejanos pitillo.
Que disfrutéis del fin de semana, hasta el lunes!




 

 Top, collar y zapatos/ top, collar & shoes MANGO, shorts BLANCO, bolso/bag STRADIVARIUS, pulseras de un mercadillo de la playa, bracelet from summer market

Una altra manera de treure partit a una faldilla: fer-la top. El top del post d’avui és una faldilla d’última tendència, asimètrica. Feia temps que en volíem una però la buscàvem amb una goma a la cintura perquè quan la féssim servir de top s’ajustés millor a la mida del pit, i aquí teniu el resultat. Queda genial amb shorts però si ja no teniu tantes ganes d’ensenyar les cames també queda perfecte amb uns texans ajustats.
Que disfruteu del cap de setmana, fins dilluns!

Another way to use a skirt: make top. The top of today's post is an asymmetrical skirt. We were looking for one with an elastic waistband so that when we use as a top to fit it better to the chest, and here is the result. It looks great with shorts also with skinny jeans.
Enjoy the weekend, see you on Monday!

1 comentario:

  1. Hola!!soc una amiga de l,Eva i m,ha recomenat el teu blog!!! M,encanta de debo, i les fotos a l,aire lliure molt maco!!! Crec que t,ha parlat de mi l,Eva, soc la Txus de mabaloristxusgui, la creadora d,anells
    S i mes cosetes!!! Felicitats per la vostra pagina

    ResponderEliminar