lunes, 10 de septiembre de 2012

Mint

Aquí va el segundo post con jeans que colgamos. Ya habéis podido observar que en verano no solemos llevar jeans, preferimos sacar el máximo partido a las prendas estrictamente veraniegas. A partir de ahora vamos a presentaros looks más tapaditos, que un poco ya nos apetece y el tiempo pronto lo requerirá.
El look de hoy podría parecer muy sencillo y básico si no fuese por el toque chic de los zapatos. Qué os parece? Feliz semana!





  Jeans, bolso/bag BLANCO, camiseta/t-shirt, zapatos/shoes ZARA

Aquí va el segon post amb texans que presentem. Ja heu pogut observar que a l’estiu no acostumem a portar texans, preferim treure el màxim partit a les peces estrictament estiuenques. A partir d’ara us presentarem looks més tapats, ja ens ve de gust i el temps aviat ens ho permetrà.
El look d’avui podria semblar molt senzill i bàsic si no fos pel toc “chic” de les sabates. Què us sembla? Que passeu bona setmana!


We aren't used to wear jeans during summer, we prefer summer fresh clothes, however, from now we will show you some autumn clothes. The shoes in today’s look are really cool. Do you agree?Have a nice week!


No hay comentarios:

Publicar un comentario