miércoles, 5 de septiembre de 2012

Franjas


Esta falda la adquirimos en las rebajas de verano. Nos gustó tanto por el corte como por la combinación de tejidos. Además es de un tipo de tela que nos va a permitir llevarla en invierno con medias negras tupidas. El bolso con tachuelas equilibra el estilo lady del resto del look aportando un aire juvenil. También es ideal para un look de noche con una cazadora perfecto en dorado (tendencia que viene pisando fuerte).






Falda/skirt ZARA, camiseta/t-shirt, collar MANGO, zapatos/shoes BIMBA & LOLA, bolso/ bag STRADIVARIUS.

Photos by Moimo

Aquesta faldilla la vam comprar durant les rebaixes d’estiu. Ens va agradar tant pel tall com per la combinació de teixits. A més, és d’un tipus de tela que ens permetrà portar-la a l’hivern amb mitges espesses negres. La bossa amb tatxes equilibra l’estil lady del look aportant un aire juvenil. També és ideal per un look de nit amb una caçadora tipus motorista de color daurat (tendència que arriba amb força).

We acquired this skirt in the summer sales. We liked it for the court and the combination of tissue. It is also a type of fabric that will allow us to bring in winter with tights. It’s also ideal for an evening look with a jacket in gold (a trend that is going strong).

2 comentarios:

  1. Te queda genial la falda y todo el conjunto es muy elegante! Me encantan los conjuntos que ponéis y me encanta el blog! Besos

    ResponderEliminar
  2. Un conjunt molt acertat, sempre que amb unes cames boniques, com és el cas.



    ResponderEliminar